Nederlandse producent met compleet programma proces instrumentatie

KLAY Instruments Nederlands product

 

 

 

 

 

 

 

Over Klay Instruments

Klay Instruments ontwikkelt en produceert compleet RVS instrumenten voor het meten van druk, niveau en temperatuur in de procesindustrie. Deze instrumenten worden gebruikt voor het automatiseren van industriële processen.
De organisatie is zo ingericht dat zeer snel kan worden ingespeeld op afwijkende producteisen. Met distributeurs in meer dan 50 landen heeft Klay Instruments een wereldwijd sales en service netwerk.
Naast onze eigen producten vertegenwoordigen wij een aantal buitenlandse fabrikanten. Zo kan een compleet programma instrumentatie worden aangeboden voor meting van druk, niveau, temperatuur en flow alsmede voor analyse van vloeistoffen.

 

Kenmerken Klay Instruments

  • Compleet programma proces instrumentatie
  • Grote diversiteit in uitvoering van producten
  • Instrumenten in geheel RVS
  • Flexibele organisatie
  • ISO 9001:2015 gecertificeerd

 

Korte geschiedenis

Klay Instruments (details) is opgericht in 1978. Er is begonnen met ontwikkeling en productie van pneumatische instrumenten. Vrij snel daarna is gestart met het fabriceren van elektronische instrumenten.
De eerste vestiging was in Hoogersmilde. In 1993 is Klay verhuisd naar het huidige pand in Dwingeloo. Dit pand is vervolgens in 2006 uitgebreid.

klay instruments factory

Over Klay

Klay Instruments is een Nederlandse producent van proces instrumentatie. Een flexibele organisatie en een grote diversiteit in uitvoering van producten. Onze instrumenten worden toegepast bij het automatiseren van industriële processen.

 

Contact

Klay Instruments B.V.
Nijverheidsweg 5
7991 CZ Dwingeloo
Tel 0521 - 591 550
E-mail info@klay.nl